Vastgoedkrediet

Vastgoedkrediet: waarom kiezen voor «DOMITIA GROUP»?

Krijg de beste deals.
Wij onderhandelen met meer dan 100 bankpartners over de beste financieringsvoorwaarden voor uw projecten.

U wordt stap voor stap begeleid.
Een van onze 100 gecertificeerde makelaars is toegewijd aan u en adviseert u tijdens uw project.

Alles online beheren, veilig.
Stuur uw documenten met één klik vanuit uw beveiligde persoonlijke ruimte: eenvoudig en mobiel!

 

Woninglening: uw eerste stappen in woninglening

Of het nu voor de aankoop van uw hoofdwoning, uw tweede woning of voor het doel van het maken van een huurinvestering, «Domitia Group» vindt, voor u, het krediet aanbod dat het beste overeenkomt met uw onroerend goed project.

 

Wat is een woninglening?

Een huislening is een lening op lange termijn van een kredietinstelling aan een individu om de aankoop van een huis te financieren. Er zijn verschillende dingen die je nodig hebt om uw aandacht te krijgen op het moment van uw lening zoeken: de beste woning lening tarief, het tarief van de verzekering van de kredietnemer, het niveau van de garantie van de lening, de voorwaarden van de lening (modulariteit, vooruitbetaling en sancties, overdraagbaarheid van de lening bijvoorbeeld), enz.
Het afsluiten van een woninglening is een langdurige verbinteniswet: 15 jaar, 20 jaar of zelfs 30 jaar. Het is daarom essentieel om te onderhandelen over uw rente en andere intrinsieke elementen van de lening. Voor dit, het gebruik van een onroerend goed lening makelaar, een echte expert op dit gebied, kan tijd besparen door banken in concurrentie om de meest geschikte oplossing voor uw project te vinden.

Opstellen van uw aanvraag voor financiering

 

  • Maak online huis lening simulaties.

Alvorens u een bezit of krediet begint te zoeken, zult u uw capaciteit van de huislening, het mogelijke bedrag van uw maandelijkse betalingen of uw notarisprijzen moeten beoordelen. Wij bieden u met onze home loan simulatie tools en u informeren over de verschillende soorten credits om u te helpen kiezen voor het aanbod dat het beste past bij uw project en uw situatie. Deze simulaties geven je een eerste idee van hoeveel je lenen en je zult in staat zijn om beter te begeleiden uw onderzoek.
Op « Legal Finance » zijn verschillende home loan simulatie tools beschikbaar. Is uw project al goed gedefinieerd? Gebruik onze berekeningstool voor thuisleningen om snel de totale kosten van uw krediet te achterhalen op basis van de gewenste maandelijkse betalingen, duur en vastgoedtarief.

 

  • Heronderhandelen uw huis lening in tijden van lage rente.

Je hebt al gekocht en je hebt een woning lening in uitvoering. Afhankelijk van de markttarieven kan het de moeite waard zijn om opnieuw te onderhandelen. U hebt twee opties: heronderhandelen over de vastgoedrente met uw bank of laat het inwisselen door een ander om te profiteren van een beter tarief.
Met een terugkoop van de huislening, u de termijn van de lening verminderen of de maandelijkse betalingen verminderen. Om de transactie interessant te laten zijn, moet u zich in het eerste derde of helemaal aan het begin van het tweede derde van de abonnementstermijn bevindt.

1. het resterende verschuldigde kapitaal moet meer dan 75.000 euro bedragen.
2. Het verschil met uw onroerend goed tarief moet 0,8% tot 1%.

Analysegrafieken en statistieken

  • Company
  • Competitors