Terugkoop van krediet

Terugkoop van krediet: waarom kiezen voor «Domitia Group»?

Krijg de beste deals.
Wij onderhandelen met meer dan 100 bankpartners over de beste financieringsvoorwaarden voor uw projecten.

U wordt stap voor stap begeleid.
Een van onze 100 gecertificeerde makelaars is toegewijd aan u en adviseert u tijdens uw project.

Alles online beheren, veilig.
Stuur uw documenten met één klik vanuit uw beveiligde persoonlijke ruimte: eenvoudig en mobiel!

Groepeer je credits samen om je maandelijkse betalingen te verminderen

Te veel kosten per maand? En als u uw leningen en schulden samengevoegd om slechts één maandelijkse betaling te betalen… Het doel? Verlaag je schuld.
De combinatie van leningen (of kredietterugkoop) voldoet aan verschillende behoeften: het verminderen van de schuld, het herwinnen van de koopkracht, investeren in een nieuw project of anticiperen op pensioen.
De legal finance teams begeleiden u bij elke stap, adviseren u over mogelijke regelingen en helpen u te profiteren van de beste herfinancieringsaanbiedingen.

Credit redemption bestaat uit het groeperen van al uw maandelijkse hypotheken en / of consumptie (huis lening, persoonlijke lening, auto krediet, doorlopend krediet, belastingschulden, enz.) in een enkele gereduceerde lening. De transactie wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde instelling die al uw huidige leningen saldi alvorens u een enkele lening. Hierdoor u de koopkracht terugwinnen.
Ook bekend als credit pooling, schuldherstructurering of herfinanciering, deze transactie kan de kredietnemer om zijn maandelijkse betalingen te verminderen en dus zijn schuldquote te verminderen.

Waarom een kredietconsolidatie uitvoeren?

Kredietconsolidatie maakt het mogelijk om :
– een nieuw project te financieren. Door uw maandelijkse betalingen en uw schuldratio te verlagen, herwint u uw financiële solvabiliteit, verhoogt u uw resterende saldo en kunt u dus investeren in een project dat u na aan het hart ligt (bijvoorbeeld een aankoop van onroerend goed);
– een capaciteit terugkrijgen om te besparen. Met de besparing op uw maandelijkse betalingen zet u geld opzij;
– uw uitgaven verminderen die te zwaar zijn geworden, bijvoorbeeld door hoge maandelijkse betalingen, fiscale vertragingen of een daling van uw inkomen (na een echtscheiding, overlijden of pensionering…).
– een beter tarief te verkrijgen als de kredietrente aanzienlijk is gedaald sinds u uw huidige lening heeft ondertekend, en de aflossingsrente de kosten van uw lening verlaagt.

De soorten credit buybacks

Er zijn twee soorten kredietterugkoop: de terugkoop van consumentenkrediet en de aflossing van hypotheken.

 

De terugkoop van consumentenkrediet

Eerste mogelijkheid, met de aankoop van krediet conso u alleen groep uw consumentenleningen. Alle soorten consumentenkredieten kunnen worden afgelost: persoonlijke lening, werklening, autolening, vrijetijdskrediet, doorlopend krediet, enz. Ook belastingschulden en rekening-courantkredieten kunnen worden overwogen.

Zodra al uw leningen zijn gegroepeerd in een, vermindert u het niveau van uw maandelijkse betalingen. Deze eenmalige lening wordt beschouwd als een consumentenkrediet. De terugbetalingsperiode varieert tussen 5 jaar (60 maanden) en 12 jaar (144 maanden).

 

Hypotheken terugkopen

De transactie omvat een huislening, naast consumentenleningen. Dit wordt aangeduid als een « hypotheek » credit pool, omdat de instelling vereist een hypotheek op uw woning. Deze garantie stelt het mogelijk om zichzelf te beschermen tegen mogelijke niet-terugbetalingsproblemen.
De terugbetalingsperiode voor een terugkoop van een huislening varieert gewoonlijk van 5 jaar (60 maanden) tot 35 jaar (420 maanden).

Terugkoop van een hypotheek mag niet worden verward met heronderhandeling van een hypotheek (ook wel terugkoop van een hypotheek genoemd). Deze financiële oplossing bestaat uit het laten terugkopen van uw hypotheek door een instelling die de huidige leningsvoorwaarden toepast. Zo kunt u, afhankelijk van uw behoeften, uw maandelijkse betalingen of de totale kosten van uw lening verminderen. Het is mogelijk om opnieuw te onderhandelen over uw woningkrediet met uw bank, maar over het algemeen verdient het de voorkeur om kredietverstrekkers te laten concurreren met vastgoedkredietverstrekkers zoals «Domitia Group».

Voor wie is de kredietopkoop bedoeld?

De terugkoop van schulden is niet bedoeld voor een specifieke categorie van kredietnemers. Elk huishouden kan deze handeling gebruiken. Slechts één voorwaarde: u moet ten minste 2 schulden groeperen (hypotheek, consumentenkrediet, belastingschulden, bankschulden, etc.).
Aan de andere kant zijn de behoeften gevarieerder. Zoals hierboven vermeld, kunt u uw maandelijkse betalingen verminderen om een nieuw project te starten (aankoop van een woning, aankoop van een voertuig, financiering van een reis, het uitvoeren van werk…), of om het hoofd te bieden aan een inkomensdaling (pensioen, moederschap…).

Analysegrafieken en statistieken

  • Company
  • Competitors