OVER ONS VAN «DOMITIA GROUP»

«Domitia Group»  is een veilig platform om snelle oplossingen te bieden aan iedereen die financiering nodig heeft.

Wat doen we?

Onze Missie, Waarden en Motto

DOMITIA GROUP

«DOMITIA GROUP» is een internationale investerings- en geldlenende organisatie die financiering biedt aan particulieren en professionals, consumentenleningen verstrekt voor de doeleinden van het dagelijks leven. Als u een lening nodig hebt om uw projecten te financieren, om een appartement te kopen, om uw financiële problemen op te lossen, kunnen wij u helpen. Wij bieden financiering tegen een vast jaarlijks wereldwijd effectief tarief (TAEG) van 1 tot 5%.

Onze Missie

Wij blijven trouw aan onze missie om de wereldwijde armoede en werkloosheid terug te dringen door kredieten te verstrekken zonder een beperkte of soms rentevrije garantieverplichting aan mensen die hun projecten nodig hebben. Ook de financiering van ondernemers, ambachtslieden, projecteigenaren zonder een garantie-eis voor de realisatie van hun projecten om de werkloosheid in de wereld te verminderen.

Onze Visie

Om een betrouwbare partner van onze klanten te zijn, toegewijd aan de positieve transformaties van de wereld: deze langetermijnvisie begeleidt onze ambitie in dienst van winstgevende en duurzame groei. Als voortzetting van onze oorspronkelijke missie om « de ontwikkeling van handel en industrie te bevorderen » die meer dan 30 jaar geleden werd gedefinieerd, zetten we ons volledig in voor de positieve transformaties van economieën en samenlevingen. We blijven trouw aan onze cultuur van optimisme en vooruitgang, gedreven door de wens om onze handel en vaardigheden ten dienste te stellen van de projecten van onze klanten.

“Mijn motto is het wereldwijd terugdringen van armoede en werkloosheid. En de enige manier om dat te doen is om iedereen toegang te geven tot financiering.”

Peter Brown

Oprichter

Onze Partner
Achievements & Statistieken

Onze 30 jaar bestaan

0 klanten in de wereld

0 gefinancierde projecten

0 financiële experts werken met ons samen