Consumentenkrediet

Consumentenkrediet: waarom kiezen voor «Domitia Group»?

Krijg de beste deals.
Wij onderhandelen met meer dan 100 bankpartners over de beste financieringsvoorwaarden voor uw projecten.

U wordt stap voor stap begeleid.
Een van onze 100 gecertificeerde makelaars is toegewijd aan u en adviseert u tijdens uw project.

Alles online beheren, veilig.
Stuur uw documenten met één klik vanuit uw beveiligde persoonlijke ruimte: eenvoudig en mobiel!

Aantrekkelijke tarieven voor consumentenkrediet voor uw projecten.

Wilt u uw huis versieren of renoveren met een werklening? Wilt u op vakantie met een reistegoed? Denken van het veranderen van auto’s met een auto krediet? Profiteer van de consumentenkredietaanbiedingen van onze partners en vergelijk ze om het beste tarief te krijgen om uw project te realiseren.

Het is besloten, wilt u uw project te realiseren door het aanvragen van krediet conso om het te financieren? Met «Domitia Group» u toegang krijgen tot de beste consumentenlening aanbiedingen met slechts een paar klikken, het is eenvoudig en gratis. Of het nu gaat om het kopen van een nieuwe auto, het uitvoeren van werk in uw huis of het financieren van een reis, «Domitia Group» neemt u stap voor stap. U zult in staat zijn om consumentenleningen te vergelijken om de beste prijs te krijgen.

Wat is consumentenkrediet?

Een consumentenkrediet is een lening gegeven aan een kredietnemer om zijn projecten te financieren, of het nu een auto krediet, een werk krediet, een motorfiets krediet, een huwelijk krediet, reizen, enz. Het tarief van het consumentenkrediet varieert van bank tot bank, afhankelijk van het geleende bedrag en de gewenste duur. Het is daarom essentieel om aanbiedingen te vergelijken om de beste financieringsoplossing voor de realisatie van uw project te verkrijgen.

De stappen van een consumentenkrediet

Om uw projecten te financieren, hier zijn een paar stappen te volgen in uw zoektocht naar de consument lenen.

1. Kies het type krediet dat het meest geschikt is voor uw project,

2. Beoordeel zijn leencapaciteit met een simulatie van consumentenkrediet,

3. Vergelijk de rente op consumentenleningen,

4. Lees meer over strenge regelgeving.

Kies het type consumentenkrediet dat het meest geschikt is voor uw project

Eerste stap voordat je begint, weet de verschillende credits. Er is niet één, maar verschillende soorten consumentenleningen. Hoewel de financieringsvormen variëren, is het toegekende bedrag niettemin beperkt van 200 tot 75.000 euro over een periode van minimaal 3 maanden. « Klassieke » kredieten zoals persoonlijke leningen, doorlopend krediet en toegewezen krediet kunnen worden onderscheiden van optie-tot-aankoop (auto)leasing. Afhankelijk van uw project kunnen sommige kredieten voordeliger zijn dan andere.

 

De persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een krediet dat door banken wordt verstrekt voor de financiering van de projecten van de kredietnemer. Het is een geldbedrag waarover de lener vrijelijk kan beschikken tegen een consumentenkrediettarief. De kredietnemer moet het geleende kapitaal dus terugbetalen volgens de gekozen looptijd, met rente en bankkosten indien van toepassing.
Met een persoonlijke lening heeft u de vrijheid om het toegekende bedrag te besteden zoals u dat wilt. U kunt dus verschillende projecten uitvoeren, afhankelijk van het geleende bedrag. Bijvoorbeeld, koop een nieuwe auto, doe wat werk, ga weg voor het weekend.

 

Het getroffen krediet

Getroffen krediet werkt anders dan persoonlijke leningen. Het bedrag en de toekenning ervan worden bepaald door het gebruik dat de lener ervan maakt. Met andere woorden, het wordt gebruikt om een specifiek object te financieren, voornamelijk een voertuig. Als de verkoop wordt geannuleerd, wordt ook de schuld kwijtgescholden. Voor dit type krediet gelden dezelfde regels als voor een persoonlijke lening.
Bij dit soort consumentenkrediet moet het goed dat u financiert, gerechtvaardigd zijn tegenover de kredietgever. Het is een financieringsoplossing die vooral in autokrediet wordt gebruikt.

 

Doorlopend krediet

Doorlopend krediet is vaak gekoppeld aan een betaalkaart, dit « reconstitueerbare » krediet is een geldreserve die door een kredietinstelling ter beschikking wordt gesteld. Het bedrag ervan is vooraf bepaald.
De lener kan het geheel of gedeeltelijk gebruiken, maar betaalt alleen het geleende bedrag terug. Hiermee wordt de reserve hersteld. De rente wordt alleen betaald over het gebruikte bedrag. Ook bekend als doorlopend krediet, is onderworpen aan strenge regels, met name op het gebied van reclame ter bescherming van de consument.

 

Leasing met optie tot koop

De optie om huur te kopen is ook een consumentenlening. Dit is leasing, een krediet dat de deur opent naar een belofte om te verkopen. In dit geval kan een borg worden vereist door de geldschieter. Dit wordt terugbetaald of in mindering gebracht op de verkoopprijs aan het einde van het contract. De optie-tot-aankoop verhuur is een contract toegewezen aan een voertuig, vaak nieuw, die u huurt over een vooraf bepaalde periode via een maandelijkse lening.
Pas op, in tegenstelling tot lange termijn verhuur, kan de kredietnemer besluiten om het voertuig waarop hij een optie om te kopen met betaling van zijn restwaarde te kopen.

Analysegrafieken en statistieken

  • Company
  • Competitors