Lening Voor Werk

De lening werkt om uw project te financieren

Om uw werkproject te financieren, u gebruik maken van een conventioneel werk- of vastgoedkrediet, afhankelijk van de kosten van uw werk.

Om u te helpen duidelijk te zien onder alle manieren om uw projecten te financieren, « Legal Finance » heeft een lijst van de belangrijkste vragen die u waarschijnlijk om jezelf te vragen voordat u begint aan uw project!

 

Hoe werkt de lening?

De werklening is een consumentenkrediet. Het valt onder de Consumentencode. Dit is een lening met een terugbetaling gespreid over de tijd. Elke maand betaalt de lener een maandelijkse betaling op basis van het tarief van het krediet werk toegepast door de kredietgever.

Er zijn verschillende soorten consumentenkrediet, afhankelijk van hoe de kredietnemer wil hun lening te gebruiken. Toegewezen krediet, persoonlijke lening (werklening) en doorlopend krediet.

Sinds de invoering van de Lagardewet (2010) ligt het bedrag van een werklening tussen de 200 euro en beperkt tot 75.000 euro (21.500 euro eerder) over een minimale aflossingsperiode van 3 maanden. Als u een financieringsbudget van meer dan 75.000 euro nodig hebt, is het noodzakelijk om een woninglening aan te vragen, afhankelijk van uw project.

Wat is de werklening?

De conventionele werklening is een persoonlijke lening werk dat de lener kan gebruiken als hij dat nodig acht. Het kan immers worden gebruikt voor de financiering, vrije tijd, werk, de aankoop van een auto, een huishouden, zonder dat de lener het gebruik ervan hoeft te rechtvaardigen.

De werktarieven en vergoedingen in verband met deze lening variëren van geldschieter tot geldschieter. Het is daarom noodzakelijk om te concurreren om het beste tarief te krijgen. De hoogte van het tegoed is afhankelijk van de duur van het werkkrediet en het geleende bedrag. De bank stelt de hoeveelheid geld in één keer beschikbaar. De lener moet dan terugbetalen van de persoonlijke werk lening elke maand volgens de amortisatie tabel op zijn plaats.

Het toegekende krediet is gerelateerd aan de woning of service

Hoewel het toegewezen krediet vaak wordt gebruikt voor een autokrediet, is het ook mogelijk om een krediet te nemen dat voor uw werk wordt toegewezen. Dit is direct gerelateerd aan het pand, bijvoorbeeld de aankoop van een voertuig of apparatuur. Het bedrag dat door dit type werklening wordt uitgegeven, kan alleen voor dit specifieke project worden gebruikt. Als het contract niet wordt nagekomen, wordt het toegewezen tegoed automatisch geannuleerd.

Doorlopend krediet: een reserve van geld beschikbaar

Doorlopend krediet is anders dan persoonlijke lening en toegewezen krediet. Het beginsel ervan is immers gebaseerd op de beschikbaarheid van een geldbedrag dat de begunstigde vrij kan weggooien. Het is ook bekend als permanent krediet of doorlopend krediet. Het geleende bedrag mag niet hoger zijn dan het verwachte maximumbedrag.

De ontgrendelbare cash reserve wordt aangevuld als de lener betaalt het terug. Rente wordt dan alleen afgetrokken van het geleende bedrag in het tegenovergestelde van andere leningen. Sommige bankkaarten bieden dit soort diensten met de mogelijkheid om te betalen op krediet. Het is dus een reserve van geld beschikbaar volgens de behoeften van de kredietnemer.

Analysegrafieken en statistieken

  • Company
  • Competitors